Lankatalo Tapion kauppa > Toimitusehdot | Kirjaudu sisään

Toimitusehdot ja Rekisteriseloste 25.5.2018

(päivitetty 24.5.2018)

  • Posti: Postimaksu 6,60€(keltainen kuljetus 16)

  • Bussipaketti:Matkahuolto 5,90€

  • Lähellä-Paketti: K-Market, R-kioski 6,50€

  • Nouto Myymälästä 0€

  • Yleistä

    Tuotteiden hintaan sisältyy 24% ALV. Tilaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Toimitamme tuotteita vain Suomeen. Muut yhteydenotot ja tiedustelut mielellään sähköpostilla info(at)tapionkauppa.net tai puh. 0400 362 416. Sivuillamme näkyvät hinnat koskevat vain verkkokauppaa. HUOM! Posti säilyttää paketin 7 vuorokautta.

    HUOM! Värien sävyt saattavat vaihdella hieman eri tietokoneiden näyttöjen välillä, kuten myös eri värjäyserien välillä voi usein olla pieniä eroja.

    Maksutavat

    Ennakkolasku: Lasku lähetetään sähköpostiisi, maksuaika 7vrk. Paketti lähtee matkaan, kun suoritus näkyy tilillämme. Jos tuotetta ei ole lunastettu eräpäivään mennessä, tilaus perutaan. Ennakkolaskussa voi valita eri toimitusosoitteen.

    Lasku(laskutusasiakkaille): Toimitetaan tuotteiden mukana, maksuaika 14vrk. Jos et ole laskutusasiakas, lähetämme ennakkolaskun spostilla.

    Tilausten käsittely ja toimitus

    Kun tilaat, keräämme ensin tuotteet ja varmistamme, että kyseiset tuotteet löytyvät varastosta. Varmistamme samalla, että tuotteet ovat samaa värjäyserää. Tämän jälkeen teemme vasta laskun. Tilausten käsittelyaika on 1-3 arkipäivää.

    Tilaukset käsittelemme erillisellä laskutusohjelmalla. Laskuun on merkitty tilinumero ja laskun summa. Tilaus tulee maksaa laskuun merkityllä viitenumerolla, joka on eri kuin verkkokaupan sivulla näkyvä viitenumero.

    Kirjelähetys: Verkkokauppa näyttää aina toimituskuluiksi 0€, 5,90€, 6,50€ tai 6,60€ toimitustavasta riippuen. Jos tuotteet mahtuvat kirjeeseen (paksuus max 3cm, paino 250g) muutamme laskuun toimituskuluiksi 3,50€.

    Toimitamme tuotteet yhdellä toimituksella. Jälkitoimituksia meillä ei ole.

    Kun paketti lähtee matkaan, saat sähköpostiisi automaattisen ilmoituksen, jossa on paketin lähetystunnus. Matkahuollon/Postin toimitusaika on 1-2 arkipäivää.

    Jos et ole saanut viestiämme, tarkista roskapostisi.

    Muista täyttää osoitetietosi selkeästi ja tarkista sähköpostiosoitteesi oikeinkirjoitus.

    Uusi tilaus käsitellään vasta kun edellinen tilauksesi on maksettu. Säilytämme päällekkäistä tilausta viikon ajan. Jos suoritusta ei ole saapunut meille viikon aikana uusi tilaus perutaan.

    Jos tilauksesta puuttuu/on eri värjäyserää ja emme saa tiedusteluun vastausta kahden viikon kuluessa, tilaus mitätöidään.

    Puhelintilauksesta veloitamme 3€ käsittelykuluja, lähetämme laskuntiedot tekstiviestinä.

    Kouluille ja Seurakunnille toimitamme laskulla sovitun alennusprosentin mukaisesti.

    Posti

    Posti(keltainen kuljetus 16) on 6,60€ (sis. alv.24%). Posti jakaa Pakettikortit ja kirjeet vain arkipäivisin - ei lauantaisin, sunnuntaisin eikä pyhäpäivinä. Merkitse tilaukseesi gsm-numerosi, niin saat tekstiviestin heti kun paketti on noudettavissa. HUOM! Posti säilyttää paketin 7 vuorokautta.

    Bussipaketti

    Matkahuollon bussipakettina (5,90€ sis. alv.24%) lähetys ohjautuu noudettavaksi Matkahuollon toimipaikasta. Merkitse tilaukseesi gsm-numerosi, niin saat tekstiviestin heti, kun paketti on noudettavissa.

    Lähellä-Paketti: K-Market, R-Kioski, Tokmanni

    Lähellä-paketin (6,50€ sis. alv.24%) noutopaikaksi voi valita Matkahuoltojen lisäksi minkä tahansa K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset. Tiheä myymäläverkosto ja myymälöiden pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun itselle parhaiten sopii. Merkitse tilaukseesi gsm-numerosi, niin saat tekstiviestin heti kun paketti on noudettavissa.

    Nouto Myymälästä

    Voit noutaa tuotteet heti, kun olet saanut sähköpostiisi noutoilmoituksen. Tuotteet tulee maksaa noudettaessa. Pidämme tuotteet varattuna 7 vrk tilauksesta, ellei toisin ole sovittu.

    Myöhästynyt maksu(laskutusasiakkaat)

    Jos et maksa laskuasi ajoissa, lähetämme muistutuksen. Jos et siitä huolimatta suorita maksua, sinut lisätään estettyjen tilaajien listallemme. Tällöin mahdolliset sisällä olevat tilaukset perutaan ja lasku siirtyy perintätoimistolle perintään.

    Pidätämme oikeuden muuttaa/perua tilaus, jos maksumuistutuksia ei ole maksettu ajoissa tai toimitusehtoja ei ole noudatettu.

    Kun lähetämme muistutuksen, veloitamme muistutusmaksun 5,00 euroa.

    Myöhästyneistä maksuista veloitetaan viivästyskorkoa Suomen korkolain mukaisesti.

    Palautus

    Palautuksesta on ilmoitettava 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Asiakas vastaa palautuskustannuksesta. Jos palautetaan Lankatalo Tapion Kaupan asiakaspalautuksella veloitamme 12€ palautusmaksua. Tuote-erä on palautettava kokonaisuudessaan. Tuotteen tulee olla avaamaton, alkuperäisessä pakkauksessa ja kaikki tuotemerkit ja vyötteet paikallaan. Palautuksesta on ilmoitettava aina etukäteen sähköpostilla osoitteeseen info(at)tapionkauppa.net. Palautuksessa tulee näkyä asiakkaan nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Palautukset käsitellään kahden viikon kuluessa. Toimituskuluja emme palauta.

    Mikäli et nouda pakettiasi ajoissa ja paketti palautuu takaisin meille, veloitamme paketin palautuskäsitettelymaksua 12€.

    Kun vastaan otat tilauksesi ja lähetyksessä on tapahtunut virhe ota yhteyttä meihin. Jos tuotteet on vahingoittunut kuljetuksen aikana ota yhteyttä välittömästi.

    Muistutamme vielä siitä että värien sävyt saattavat vaihdella hieman eri tietokoneiden näyttöjen välillä, kuten myös eri värjäyserien välillä voi usein olla pieniä eroja.

    Sivuilla esiintyvien kuvien ja tekstien osittainenkin kopiointi ilman kirjallista lupaamme on kielletty.

    Rekisteriseloste 25.5.2018

    Rekisterinpitäjä:

    Lankatalo Tapion Kauppa Ky (y-tunnus:2440319-7)

    Oikotie 4,61980 Päntäne

    Puh. 0400 362 416

    Rekisteriasioita hoitavahenkilö:

    Ville Nevanpää

    info@lankatalo.net

    Rekisterin nimi:

    Lankatalo Tapion Kauppa asiakasrekisteri

    Rekisterin pitämisen peruste:

    Henkilötietolaki 8§

    Rekisterin käyttötarkoitus:

    Asiakasrekisterin ylläpitäminen, tilausten käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain edellyttämällä tavalla.

    Rekisterin tietosisältö:

    Henkilön etu- ja sukunimi

    Lähiosoite, Postinumero, Postitoimipaikka

    Sähköpostiosoite

    Puhelinnumero

    Käyttäjätunnus ja salasana

    Vaihtoehtoiset toimitusosoitteet

    Henkilötietojen säännönmukaiset lähteet:

    Asiakkaan henkilötietoja kerätään asiakkaalta itseltään Lankatalo.net verkkokauppaan rekisteröitymisen tai verkkokaupan kautta tehdyn tilauksen yhteydessä

    Tilauksen yhteydessä tai muutoin asiakas voi halutessaan rekisteröityä lankatalo.net asiakkaaksi. Rekisteröitymällä tai tekemällä tilauksen verkkokaupan kautta asiakas hyväksyy henkilötietojensa liittamisen Lankatalon asiakasrekisteriin.

    Rekisterin tietojen luovuttaminen:

    Rekisterin tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille lukuun ottamatta seuraavia tapauksia.: luovutus Postille ja Matkahuollolle pakettikorttien(osoitelappujen) tekemistä varten sekä perintää hoitaville tahoille. Lisäksi tietoja luovutetaam lainsäädännön niin velvoittaessa.

    Henkilötietojen säilytysajan määräytyminen:

    Henkilötietoja säilytetään niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi tai lainsäädännön noudattamiseksi.

    Rekistöröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä, ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

    Rekisterin suojauksen periaatteet:

    Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa ja sinne on pääsy ainoastaan asiaankuuluvilla, Lankatalo Tapion kaupan palveluksessa olevilla henkilöillä. Konekielisen asiakasrekisterin hoitavat erikseen sovitut henkilöt. Asiakasrekisterin varmuuskopiot säilytetään lukitussa tilassa.

    Asiakasrekisteritietoja käsitteleviä henkilöitä sitoo laissa säädetty veitiolovelvollisuus.

    Rekisterin tarkoitus:

    Sen, joka haluaa tarkistaa rekisteritietonsa on esitettävä pyyntö rekisterinpitäjälle omakätisesti allekirjoitetulla tai sitä vastaavalla tavalla varmennetulla asiakirjalla tai henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona.

    Rekisterinpitäjän on ilman aiheetonta viivytystä varattava rekisteröidylle tilaisuus tarkastaa rekisteritietonsa. Pyydettäessä tiedot on annettava kirjallisesti.

     Ostoskori

    Lankatalo Tapion Kauppa Ky, Oikotie 4, 61980 Päntäne, Kauhajoki, Finland
    puh. 0400 362 416, sähköpostiosoite info(at)tapionkauppa.net
    Viimeksi päivitetty 2018-09-18 14:53:16  

    © 2007- Lankatalo Tapion kauppa

    Anchor Austermann Coats Garnstudio Gedifra Gjestal Marks&Kattens
    Regia SandnesGarn Schachenmayr Schachenmayr SMC Schoeller&Stahl Gründl Prym Novita Rowan